Klantreacties

Ook zo tevreden over onze winkel en assortiment? Laat uw beoordeling voor ons achter.

Ons gemiddelde

4.7
4,7 rating
4.7 uit 5 sterren (gebaseerd op 12 reviews)
Excellent75%
Erg goed17%
Gemiddeld8%
Slecht0%
Erg slecht0%

Geef een beoordeling

Alle beoordelingen

Super fijne winkel!

5,0 rating
21 november 2019

Op 20 november 2019 zijn wij op de bonnefooi naar Dordrecht getogen om te shoppen…en bij deze superzaak uitgekomen!
De service is er supergoed, tijdens het passen kregen we een heerlijke kop koffie aangeboden en konden we rekenen op adviezen welke je in iedere andere zaak niet zult krijgen…
De heer die ons fantastisch geholpen heeft met de gemaakte keuzes heet Ron…
Ik/wij zijn meer dan tevreden en hebben ook aangegeven dat ze een nieuwe vaste klant bij hebben!!! Deze zaak is echt een aanwinst voor iedereen…
Wij zijn afgestapt van het internet shoppen en komen voortaan naar deze geweldige kerel en dito zaak!
Ron…bedankt en groetjes uit Asperen!!!

John Beek

voldoende keus met leuke kleding

5,0 rating
16 november 2019

Enige tijd geleden bij jullie in de zaak geweest. We zochten het qua kleding altijd buiten Dordt, maar bij jullie bijzonder goed kunnen slagen! Voldoende keus in leuke kleding.

Beekman

Perfecte service

5,0 rating
29 oktober 2019

Erg goed geholpen!!

Wessel

winkel voor mannen met een maatje meer

3,0 rating
9 april 2018

Eindelijk een goede winkel gevonden voor mannen met een maatje meer. Geen te krappe broeken en shirts meer voor mij, of frustratie dat een leuk item niet in jou maat te vinden is in de winkel. Goede persoonlijke service met een glimlach. Kom zeker nog eens terug.

Rg Vw

Absoluut een topadres

4,0 rating
8 april 2018

Sinds 5 jaar kom ik bij La Forma Grande en op 23 maart 2017 had ik weer eens wat nodig. Rond 20.00 uur kwam ik bij de zaak en drukte op de intercom om te vragen of er iemand van de andere zaak “Jolly Good” kon komen om me te helpen. Ik blijf dat iedere keer weer leuk vinden. Eigenaar Ron antwoordde dat hij er aan zou komen. Een paar minuten later arriveerde hij met de sleutel in zijn hand. Weer een aantal T-shirts gekocht en een mooi Pierre Cardin riem. Daarna weer heerlijk ontspannen een babbel met Ron gemaakt. De redenen voor mij om hier naar toe te gaan zijn de kwaliteit van de kleding, de goede prijzen en de gemoedelijkheid. Ik zal hier de komende jaren nog vaak langskomen. Absoluut een topadres voor uit de kluiten gewassen mannen.

Rob Bremmer