Verzending & betaling

Na ontvangst van uw betaling, verzenden wij binnen 3 werkdagen.
Besteld u op zondag of maandag dan versturen wij vanaf dinsdag.
Wij verzenden met PostNL van dinsdag t/m zaterdag.

Verzendkosten

Verzending in Nederland: €7,25 (gratis boven de €99,95 )
Actie: tijdelijk gratis verzenden binnen Nederland!

.

Retourneren

De artikelen moeten in originele staat geretourneerd worden; niet gedragen, niet beschadigd en met de originele kaartjes aangehecht. Indien de retouropdracht niet aan deze criteria voldoet, zullen we deze niet accepteren en naar u retour zenden.*

Download hier uw retourformulier

Alle retourzendingen moeten vooraf bij ons worden aangemeld, dit kan tot 14 dagen na bezorging, gebruik hiervoor het volgende e-mailadres: info@laformagrande.nl.

Let op: Retourkosten zijn altijd voor uw eigen rekening

Retouropdrachten moeten verzonden worden naar het volgende adres:
Jolly Good
Vriesestraat 71
3311 NP Dordrecht
Nederland

Zodra we uw retourzending in goede orde ontvangen hebben zullen we het retourbedrag binnen 10 werkdagen terugstorten. Onze vaste dag om deze betalingsopdrachten te verwerken is dinsdag.

*Uitgesloten van retourneren: ondergoed is niet geschikt om te worden teruggezonden vanwege redenen van hygiëne.

.

Betaalmogelijkheden

iDeal

Veilige en makkelijke betaling via het betalingsportaal van uw eigen bank.

Overschrijving per bankoverschrijving

Als u kiest voor overschrijving per bankoverschrijving kunt u inloggen in de online omgeving van uw bank en kunt u het bedrag van de bestelling handmatig overboeken onder vermelding van uw bestelnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen en bevestigd kunnen wij uw bestelling gaan versturen.

Onze betaalgegevens zijn:
ten name van: Jolly Good VOF
IBAN: NL90 INGB 0682 1018 18
BIC: INGB NL2A
o.v.v. uw bestelnummer (bv. #9999)

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een betaalmogelijkheid van ING België. Met Home’Pay kunt u als ING-cliënt uw aankopen betalen via de beveiligde Business’Bank-verbinding. Daarvoor heeft u geen kredietkaart nodig, maar enkel een ING-bankkaart, een ING-kaartlezer en Business’Bank.

Bancontact / Mister Cash

Met het gebruik van de betaalmogelijkheid Mister Cash / Bancontact kunt u als Belgische rekeninghouder online aankopen doen op de manier hoe u het gewend bent, met het gebruik van uw vertrouwde en betrouwbare betalingsmogelijkheid. Als u bankiert bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunt u via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay betalen!

Productvoorraad:

Omdat de producten die wij in de webshop verkopen ook in onze winkel aanbieden, is onze voorraad niet op elk moment up-to-date.
Wilt u er verzekerd van zijn dat de producten die u wilt bestellen op voorraad zijn? Mail ons dan vooraf het plaatsen van uw bestelling. Wij zullen hier van dinsdag t/m zaterdag z.s.m. op reageren.

Bedrijfsgegevens:

la Forma Grande is een nevenvestiging van Jolly Good V.O.F.
KvK-nummer: 23065300